TEKİRDAĞ / ERGENE - Şehit Mehmet Zeki Erden Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Türk Milleti’nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururu ile okulumuzda gerçkeleştiren programda İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ile andık.

Mrt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi kapsamında ilçemiz Ergene Şehit Mehmet Zeki Erden Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı ve Kıbrıs Gazilerimizden Hasan GÜVEN’i ve Sayın Abdurrazzak ALAGÖZ’ün katılımlarıyla “Vatan ve Kahramanlık” temalı program gerçekleştirildi.

Programda İlçemiz Sarıkaya Tunahan Cami İmamı Mehmet Emin Akbaş tarafından Kur’an-ı Kerim’in okunmasının akabinde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen şiir ve türkü söyleme gösterilerinin ardından, gazilerimiz öğrencilerle sohbet ettiler.

Kas

u topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 82'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle okulumuzda "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Programı" düzenlenmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutladığımız programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz E-twinnig kapsamında 1 DÜNYA 1001 MOTİF adlı projeyi yürütecektir.Bu proje ile amacımız öğrencilerimizin içinde yaşadıkları toplumdaki kültürel çeşitliliğin farkındalığına ulaşmalarını sağlamak,farklı kültürlere karşı empati becerilerini geliştirmek,işbirliği becerilerini arttırmak,Web 2 araçlarını kullanarak öğrencilerimizin teknolojiyi bilinçli ve aktif kullanmalarını sağlamak,Öğrencilerimizin müfredatlar arası ilişki kurma becerilerini geliştirmek,STEAM alanındaki becerilerini geliştirmektir.